Stránky

streda 1. júla 2015

Mesačná chvastačka- máj/jún

V máji bolo na blogu ticho, pretože som toho mala veľa do školy a nemala som na nič vôbec náladu. V máji mi pribudli len tri knihy, tak by bolo o ničom robiť chvastačku. Po dvoch mesiacoch vám prinášam mesačnú chvastačku a odteraz bude bývať dvojmesačná každé dva mesiace :)
Musím začať knihou, na ktorú som sa najviac tešila. Prišla mi začiatkom mája z Bookdepository. Ellen mám veľmi rada a táto knižka mi jednoducho musela patriť. Čakala som síce, že bude väčšia a hrubšia ale je to taká kabelková drobnučká. Kniha "Vážne... Žartujem" je plná citátov, zážitkov z Elleninho života a je veľmi vtipná.

 Kniha s odstrašujúcim názvom a nie moc peknou obálkou... Love you to death. Kúpila som si ju tiež z Bookdepository, no klamne som si myslela, že je to komiks 1. série Upírskych denníkov, no to je sprievodca. Ale veľmi sa mi páčia fotky vo vnútri. Ale ten názov by som hneď zmenila "Milujem ťa k smrti" je jednoducho strašné a vôbec to nesedí na seriál.


Túto knihu som si kúpila v kníhkupectve, keď sme boli zo školy v kine. Je to o dievčati, ktoré miluje nakupovanie a ocitne sa v Hollywoode. Taká letná oddychovka :) 


Divergenciu pozná už asi každý človek na tejto planéte. Objednávala som si knihy na leto, a tak musela byť v mojom nákupnom košíku. Milujem knihy v krabiciach a paperbacky. Toto je proste úžasné. Aj keď film ma moc nebavil, tak verím, že kniha bude lepšia. 

Wreck this journal alebo Odviaž sa! som mala už v angličtine, no iné vydanie (Wreck this journal everywhere/ Odviaž sa kdekoľvek). No keďže ja som sa odviazala až moc a ten zápisník je už nepoužiteľný i keď nie je ani z polovice plný, tak som si na leto kúpila tento v slovenskej verzii. Budeme ničiť, stríhať, kresliť a zabávať sa! :3


Kúpila som si knihu Vodopád aj keď Slzu nemám ešte prečítanú, pretože tá obálka je proste čarovná a ja mám poslednú dobu nešťastie na vypredané knihy, tak pre istotu som si ju kúpila už teraz.



Fanúšičku som si kúpila, pretože kamarátka keď ju čítala sa nad ňou pomály rozplývala a samozrejme ja som bola tá, ktorá bola o všetkom informovaná (pozdravujem ťa! :D ) a bola som nakazená nadšením z tejto knihy. Hneď ako začne leto sa do nej púšťam, lebo vyzerá neuveriteľne! :)






Na "tróne mojich májovo-júnových kníh" hviezdi Ellen ♥
Vám aké knihy pribudli za tieto dva mesiace?
Prajem pekný deň ♥






2 komentáre:

  1. Naozaj krásna zbierka :) Ja som si kúpila len Girl Online a včera som za vysvedčenie dostala Muž menom Ove :)

    OdpovedaťOdstrániť