Stránky

nedeľa 8. marca 2015

Niečo o Demi Lovato + vyjadrenie fanúšikov

Demetria Devonne „Demi“ Lovato sa narodila 20.8.1992 v Albaquerque, Nové Mexiko, USA. Je americká speváčka, skladateľka a herečka.
 Začínala v šou pre deti Barney a priatelia. Známejšiou sa stala až v roli Mitchie Torres vo filme Camp Rock, ako Sonny Munroe v Sonny vo veľkom svete a v roli princeznej Rosalindy vo filme Program na ochranu princezien. Demi sa aktívne pripája k rôznym kampaniam na pomoc ľuďom v USA. Najznámejšou kampaňou je Love is Louder than the Pressure to Be Perfect ("Láska je hlasnejšia než presvedčenie byť perfektná"). 
Okrem herectva sa venuje tiež spevu a dňa 23. 9. 2008 vydala svoj debutový album Don't Forget. Neskôr vydala albumy: Here we go again, Unbroken, DEMI. Album Unbroken vyšiel ako prvý, po tom ako Demi opustila liečebňu. Je to jej síce 3. album, no sú v ňom osobnejšie piesne, než ako v predchádzajúcich dvoch. DEMI vyšiel v roku 2013 a opisuje to aká je Demi. 
Koncom roka 2013 vydala knihu Staying Strong 365 days a year ("Buď silná 365 dní v roku"). Je to kniha citátov, každodenných cieľov a k citátu je pridané nejaké to Demino slovo na povzbudenie. Táto kniha vyšla aj na Slovensku a to 1.1.2014 vo vydavateľstve Tatran. Neskôr ku knihe vyšiel aj denník, ktorý má prázdne strany a niekedy sa tam nájde nejaký ten citát. 


O jej živote: 30. októbra 2010 Demi vstúpila do liečebného zariadenia na liečbu fyzických a emocionálnych problémov.Do liečebne nastúpila, pretože udrela tanečnicu s ktorou mala konflikt, ktorý viedol k tomu, že musela zasiahnuť rodina a tiež, aby sa naučila ovládať emócie. Demi prijala zodpovednosť za tento incident. 28. januára 2011 Demi ukončila svoju hospitalizáciu v liečebni a vracia sa domov. Demi potvrdila, že trpela bulímiou a sebapoškodzovaním a častým používaním návykových látok s alkoholom. Demi sa nervovo zrútila a diagnostikovali jej bipolárnu poruchu. V apríli v časopise Seventeen sa rozhovorila o svojom osobnom boji a diskutovala na tému o dospievajúcich dievčatách. V apríli Demi oznámila svoj ​​odchod zo seriálu Sonny vo veľkom svete a producenti museli ukončiť seriál. Demi potom povedala, že by bola ochotná vrátiť sa k herectvu, ak by sa cítila lepšie. Ale Disney Channel tento fakt viedlo k tomu, aby vytvorili seriál Náhody, ktorý nadväzoval na Sonny vo veľkom svete bez Demi. Avšak tento seriál bol po prvej sezóne zrušený. 
V marci 2012 stanica MTV vysielala špeciálny dokument Stay Strong, ktorý dokumentuje Demiin život počas liečenia a od začiatku jej kariéry. V apríli 2012 začala Demi pracovať na svojom štvrtom štúdiovom albume. V auguste 2012 sa stala Demi porotkyňou druhej série amerického X factoru. 
Demi v decembri 2013 potvrdila, že sa nevráti do porotcovského kresla štvrtej série X Factoru kvôli turné a nahrávaniu piateho albumu. V septembri 2014 sa vydala na svoje svetové turné Demi World Tour, ktorého prvú etapu odohrala v severnej a južnej Amerike. Potvrdila, že príde aj do Európy. V novembri 2014 bola hosťom na turné Enrique Iglesiasa Sex and Love Tour
"Tento obrázok vo mne vyvoláva tak veľa emócii...Pamätám si na deň, kedy som nosila šaty na prvom obrázku. Pamätám si, že som si pýtala sťahovaciu spodnú bielizeň, pretože som sa cítila ťažká a "tučná". Teraz sa pozerám na tento obrázok, môžeš vidieť moje bedrové kosti. Robí ma to smutnou, pretože som strávila tak veľa rokov zahanbená mojim telom a nežila som šťastný a zdravý život ako teraz. To NAOZAJ ukazuje, že tvoje vnímanie záleží len na tebe.ALEBO ostatní ťa môžu naučiť si užívať život. Našťastie sa pozerám na obrázok v červených šatách zo včerajška, necítim sa len veľmi vďačná za lásku a podporu od mojich fanúšikov, priateľov a rodiny, ale... Tiež sa cítim... nádherná. Som tak nadšená, že žijem svoj život tak ako si zaslúžim a úplne naplno. Ďakujem vám znovu... Som tak vďačná za mojich Lovaticov. Milujem vás... A nikdy nezabudni, že zostaň silná stojí za to. ♥ "
-Demi Lovato, 25.8.2014


"Moji fanúšikovia, mi svojím spôsobom, zachránili život."
Spýtala som sa zopár otázok Lovatics (najvernejší fanúšikovia Demi):
1) 1. Aká je tvoja najobľúbenejšia pieseň od Demi a prečo?
Aly (17): Give your heart a break - pretože to bola úplne prvá pieseň, ktorú som si od nej vypočula a Warrior - pretože je jednoducho veľmi silná.

Saja (13): Warrior... pretože je to hlboká a podľa mňa dokonalá pesníčka... spieva to úplne krásne... a dokonale to precítila...

Alexandra (13): Lightweight lebo je dokonalá a mám pri nej zimomriavky

Mário (16): Nightingale, lebo je v nej veľa nádeje a odhodlania čo aj v ďalších Deminých pesničkách ale mne sa ako jedna z mala dotkla srdca

Sabina (13): Takže moja najobľúbenejšia pesnička od Demi je asi My Love Is Like A Star. V podstate ani neviem prečo. Pri tejto pesničke sa zameriavam na jej príjemnú melódiu ktorá mi pomáha pri depresií pretože mi príde taká „sladká“. Ak sa mám zamerať na text tak je ich viac pretože všetky pesničky majú text ktorý stojí za to aby si ho každý vypočul. Mňa najviac asi motivuje Believe In Me alebo This Is Me pretože sa v tom vidím. Je to pre mňa dosť také.. proste chcem v seba veriť.

Ja: Milujem každú jednu jej pesničku. Zbožňujem pieseň Skyscraper, pretože keď počúvam jej text, tak cítim jej bolesť, no i napriek tej bolesti dokáže povzbudiť ostatných. Rovnako ako Skyscraper, tak milujem pieseň My love is like a star. Tento song bol venovaný všetkým Lovatics a hovorí ako nie sme sami, pretože Demi je s nami aj napriek tej diaľke, ktorá nás delí, pretože je na kométe, ktorú máme nasledovať.

2) Ako dlho Demi poznáš a kedy si si začal/a hovoriť "Lovatic"?
Aly (17): Odkedy bola porotkyňou v prvom X factore. Demi a jej hudbu mam veľmi rada, ale neviem či sa môžem označiť za Lovatica...

Saja (13): Demi poznám už veľmi dlho... cca 5 rokov.... no Lovatic som si začala hovoriť asi pred 2 rokmi

Alexandra (13): Demi poznám asi 5 rokov z Camp rocku Lovatic som asi 2 roky

Mário (16): Poznám ju od 2007 keď začala hrať v Camp Rocku a Lovatic som od 2012 roku čo som druhý raz opustil liečebňu

Sabina (13): Demi poznám od roku 2013 keď dávali reklamu na X-factor. Presne si to pamätám. Všetci sme povinne museli pozerať X-factor a to len preto lebo tam bola Demi. Lovatic som si začala hovoriť už v septembri keď som si stiahla jej albumy a začala som sa o Demi zaujímať. Ale myslím že vtedy to ešte nebolo také, že by som vyslovene bola Lovatic. Išlo to časom ako som spoznávala ju a jej príbeh.

Ja: Demi poznám dlhú dobu. Môže to byť niečo nad 6 rokov, no neviem to presne určiť. Nazývam sa Lovaticom približne 2 roky. 

3) Čo na Demi najviac obdivuješ?
Aly (17): To, ako dokázala vykročiť po správnej ceste k životu.

Saja (13): Obdivujem na nej to, že sa dokáže vysporiadavať s blbými narážkami na jej postavu... že aj ked si v živote veľa tým prešla,že dokáže vyčariť dokonalý úsmev ♥

Alexandra (13): Jej hlas , to ako ľúbi svojich Lovatics , to ako podporuje šikanovaných ľudí , to že svoju krásu si nepotrebuje dokazovať tým , že sa oblieka v klipoch do spodného prádla a to že je zlatá a vtipná.

Mário (16): Všetko, je dokonalá z každej strany a hlavne silu, ktorú má a ktorú rozdáva

Sabina (13): Na Demi obdivujem všetko. Dokázala toho veľa. Prebojovala sa zo všetkých psychických problémov aj keď to určite išlo pomaly ale zvládla to. Ešte k tomu nátlak všetkých novinárov a tak.. Ďalej o tom dokázala prehovoriť pred takou kopou ľudí, ja by som sa asi zrútila. Demi dostala aj dar od Boha- vie nádherne spievať, je krásna a má veľké srdce pre všetkých ľudí, Lovaticov. Pomáha ostatným ľuďom a pochybujem že iná celebrita takto pomáha. Proste je to naše slniečko.

Ja: Obdivujem na nej tú jej silu ísť ďalej. Má síce najmenej haterov zo všetkých celebrít, no aj tak ju prenasledujú príšerné slová. Každý deň pomáha ostatným a aj tak má čas na seba. Má neskutočnú energiu a dokonalý úsmev. Keď si človek pomyslí, že čím si prešla a čím ešte aj prechádza, tak je to niečo neskutočné.

4) Páči sa ti viac ako herečka alebo speváčka?
Aly (17): Poznám ju len ako speváčku - ako skvelú speváčku.

Saja (13):To je veľmi ťažké... je bombová herečka ale aj speváčka... ale asi ju mám radšej ako speváčku

Alexandra (13): Jej ide všetko super ale speváčka ♥♥♥

Mário (16): V obidvoch rolách je super a potvrdila to v piatej serií Glee

Sabina (13): Demi mám radšej ako speváčku pretože sami vyslovene nepáčili role do ktorých bola daná. Proste ma nechytili filmy ani seriály. Jedine tak samotná Demi v X-factore bola veľká inšpirácia. Ako speváčka je úžasná- do hudby a textu toho vkladá veľmi veľa zo seba čo veľmi oceňujem. Stále nechápem prečo ešte nebola nominovaná na Grammy.

Ja: Spoznala som ju síce ako herečku, no aj keď ju zbožňujem v oboch úlohách, tak na pódiu robí neskutočné výkony. Jej postavy vedia pobaviť a hrá v super filmoch a seriáloch, no jej songy majú silu, schopnosť pomôcť ľuďom. Ako speváčka je najlepšia ♥



"Kdekoľvek si v živote, prosím čítaj toto a vedz, že ja som vždy tu pre teba.
 Zostaň silný/á, buď statočná, ľúb silno a úprimne, a nebudeš mať čo stratiť.
S láskou,
Demi ♥ "

Máte radi Demi Lovato?
Prajem pekný deň ♥



zdroje: wikipedia.com, tumblr.com, weheartit.com





3 komentáre:

  1. Wau, toto je asi jeden z najkrajších článkov o Demi, ktoré som doposiaľ čítala! Veľmi ti za neho ďakujem! ♥
    Ja Demi sledujem asi už pekných pár rokov a veľmi ju obdivujem. Ako už bolo spomínané vyššie, za to, že zostala silná, aj keď to nemala ľahké, za to , že dokázala o svojich problémoch hovoriť pred svetom, za to, že dáva do každej svojej pesničky všetky emócie, za to, že pomáha ostatným a za x ďalších vecí. Je to jedna z mála celebrít, ktoré nepotrebujú ukazovať nahé telá a oplzlé výrazy na to, aby zaujali ostatných. Je proste malou iskierkou, ktorá však prežiari každú tmu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem strašne krásne :) Úplne si ju vystihla, že je malá iskierka, ktorá prežiari tmu :)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekný článok, dobre si to vymyslela. :) Cítiť z neho veľa lásky a nádeje v silu každého človeka. :)

    OdpovedaťOdstrániť